CellPath

Acasa / Partener / CellPath
CellPath

CellPath Limited este o companie independentă din Marea Britanie, specializată în fabricarea și furnizarea la nivel mondial de echipamente, consumabile și servicii pentru sectorul de patologie celulară.

Cu o capacitate de productie internă inovativa si performanta, CellPath se diferențiaza pe piață prin capabilitatea de a fabrica direct multe dintre produsele plastice utilizate în laboratoarele moderne de histologie și citologie. Extinderea recentă a companiei CellPath asigura producerea, de asemenea, a produselor suplimentare, inclusiv reactivi, substanțe chimice, coloranți de marcare a țesuturilor și fixare.

CellPath este sinonim cu produse inovatoare, dovedite in timp, fabricate la standarde foarte ridicate, iar capacitatea CellPath de a furniza produsele direct de la fabricație până la utilizatorul final asigura economii de costuri, fără compromisuri legate de calitate și servicii.

CellNass – Încorporat în 2004, serviciul de gestionare a arhivelor autorizate de autoritatea țesuturilor umane, CellNass oferă o soluție completă laboratoarelor prin administrarea de materiale patologice într-o instalație construită special, eliberând astfel timp și spațiu valoros pentru alte utilizări.

Asigurarea calității

CellPath a implementat un proces de îmbunătățire continuă, construit în jurul obiectivului de a menține un nivel ridicat de calitate, cu acreditare ISO 13485: 2016. Tehnicile „lean” sunt implementate pe parcursul operațiunilor, inclusiv filozofia „5S”. Un audit recent realizat de HTA a subliniat faptul că serviciul CellNass este de cel mai înalt standard posibil.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați website-ul producatorului CellPath