Especialidades Médicas Myr, SL

Acasa / Partener / Especialidades Médicas Myr, SL
Especialidades Médicas Myr, SL

De peste 25 de ani compania Especialidades Medicas Myr, din Spania, utilizeaza tehnologii inovative, state-of-the-art, pentru a produce echipamente de inalta calitate si performante, deosebit de competitive, in vederea  indeplinirii celor mai exigente cerinte ale specialistilor din laboratoarele de anatomie patologica.

Astfel, compania Especialidades Medicas Myr si-a confirmat si consolidat rolul de partener de încredere, la nivel internațional, pentru sectorul medical, datorita specialistilor care beneficiaza de o cunoaștere profundă a acestui domeniu si sunt în măsură să analizeze tendințele pieței, cerințele specifice ale laboratoarelor și ale aplicațiilor practice, pentru a asigura consultanta necesara productiei de echipamente inovative.

Politica companiei se bazează pe menținerea celor mai înalte niveluri de calitate și fiabilitate, împreună cu servicii excelente asigurate clientilor, cu scopul de a stabili o relație de afaceri de succes, win-win, pe termen lung cu toți clienții.

Dezvoltarea continua si tehnologiile inovative incorporate in echipamentele produse de compania Especialidades Medicas Myr beneficiaza de experiența vasta și abordarea profesională a unei echipe dedicate.

Multe laboratoare din intreaga lume beneficiază de tehnologia inovativa si calitatea inalta dovedita a echipamentelor produse de compania Especialidades Medicas Myr, din Spania.