Hielscher Ultrasonics GmbH

Acasa / Partener / Hielscher Ultrasonics GmbH
Hielscher Ultrasonics GmbH

Hielscher Ultrasonics este o afacere de familie, avand sediul în Teltow, Germania. Accentul principal al activităților sale este inovarea, dezvoltarea și producția de dispozitive cu ultrasunete pentru utilizarea în laborator și aplicații industriale. Astăzi, dispozitivele cu ultrasunete produse de Hielscher Ultrasonics sunt utilizate în laboratoarele și instalațiile de producție din întreaga lume.

Sistemele Hielscher Ultrasonics sunt produse pentru a satisface cerințele cele mai exigente ale clienților în ceea ce privește puterea, gama extinsa de accesorii si echipamente.

Hielscher Ultrasonics se angajeaza ferm sa furnizeze solutii inovatoare de procesare cu ultrasunete, care permit clientilor si partenerilor – lideri in domeniul lor – sa furnizeze produse si servicii de nivel calitativ  superior sau inovative.

Pentru Hielscher Ultrasonics, produsele de înaltă calitate, protecţia mediului, cele mai înalte standarde de siguranță și rentabilitatea economică optimă sunt de importanță egală, atunci când se analizează obiectivele companiei, iar calitatea este o prioritate de afaceri care nu poate fi compromisă.

Hielscher Ultrasonics acordă o importanţă deosebită îmbunătățirii continue a proceselor de afaceri,  produselor si serviciilor, astfel încât să îndeplinească în totalitate cele mai exigente așteptări ale clienților.

Mai multe detalii despre compania HIELSCHER si tehnologiile sale inovative sunt disponibile pe pagina oficiala a producatorului – http://www.hielscher.com/