INTERSCIENCE

Acasa / Partener / INTERSCIENCE
INTERSCIENCE

Produse de înaltă calitate si fiabilitate pentru laboratoarele de micro-biologie, realizate în Franța

INTERSCIENCE este un designer, producator si furnizor de solutii de nivel mondial pentru analize microbiologice rapide și sigure in domeniul agro-alimentar, farmaceutic, cosmetic, veterinar, medical, de mediu și al chimiei.

Produsele INTERSCIENCE sunt utilizate pentru colectarea și testarea oricarei probe solide și obținerea rezultatelor bacteriene, asigurand trasabilitate completă.

Leadership în R & D pentru inovare

Centrul de R & D este inima companiei INTERSCIENCE, cu mai mult de o treime din echipa de specialisti dedicati pentru realizarea celor mai bune produse de pe piata, asigurand solutii inovatoare foarte apreciate de beneficiarii acestora.

Valorile unei afaceri de familie

Compania INTERSCIENCE este condusa de Emmanuel și Jules Jalenques, cu expertiza in inginerie si management, si a fondată în 1979 de către tatăl lor, François Jalenques, fizician.

INTERSCIENCE are sediul central în Franța, birouri de vânzări în SUA (Boston, MA) și China (Shanghai) si o rețea foarte bine dezvoltata de distribuitori instruiti pentru vânzări și suport tehnic, din care face parte si compania HYPO Tech & Consulting SRL.

Mai multe detalii despre compania INTERSCIENCE si tehnologiile sale inovative sunt disponibile pe pagina oficiala a producatorului – http://www.interscience.com/