Kern

Acasa / Partener / Kern
Kern

În 1844 Gottlieb KERN a fondat compania KERN Germania, care fabrica cele mai precise balanțe ale timpului său. Afacerea sa a întărit renumele internațional al produselor germane de înaltă precizie, fiabile, robuste și de incredere.

Cei peste 170 de ani de experiență și de devotament pentru calitate au asigurat produselor KERN poziția de lider la nivel mondial în soluții de cântărire de maximă acuratețe și fiabilitate. KERN este o companie de mărime medie, independentă, de familie, aflată la a 6-a generație, înregistrată în sudul Germaniei.

KERN este certificata DIN ISO 9001:2008 și este un jucator la nivel global, soluțiile sale fiind apreciate în țările din întreaga lume.

Lucrul cu produsele KERN este foarte simplu, usor și sigur, iar angajamentul companiei de a satisface cerințele dinamice, din ce în ce mai exigente ale clienților nu se oprește niciodată. Poate că acesta este motivul pentru care rădăcinile KERN pot fi urmărite atât de departe în istorie.

Calea care a asigurat succesul soluțiilor KERN de-a lungul timpului este: rapiditate – competență – încredere – versatilitate!

Produse:

Mai multe detalii despre compania Kern si solutiile sale sunt disponibile accesand link-ul: http://www.kern-sohn.com