MILESTONE

Acasa / Partener / MILESTONE
MILESTONE

Compania Milestone a fost fondata in 1988, fiind specializata în echipamente ce utilizeaza tehnologii  avansate pe baza de microunde, pentru laboratoarele de chimie analitica si organica.

In prezent, compania Milestone s-a impus in calitate de lider in domeniu, cu echipamente instalate in multe institutii de cercetare, universitati si laboratoare industriale din intreaga lume.

In 1998, Milestone a fost prima companie care a proiectat și a construit un procesor de tesuturi cu microunde, special pentru laboratoarele de histologie, ulterior inovand si primul procesor complet automatizat, pe baza de microunde. In prezent, histoprocesoarele Milestone cu microunde sunt utilizate in sute de laboratoare din întreaga lume, datorita avantajelor sale:

  • productivitate sporita,
  • reducerea considerabila a costurilor de procesare
  • obtinerea mult mai rapida a diagnosticului.

Milestone ofera, de asemenea, sisteme pentru transferul in vid a probelor, asigurand pastrarea probelor „proaspete” sigilate in vid si monitorizarea constanta a temperaturii specimenelor si a timpului de la interventia chirurgicala pana la laborator. Aceasta tehnologie permite eliminarea formolului (substanta cancerigena) din procesul chirurgical.

Tehnologia Milestone include, de asemenea, o gama larga de statii de lucru si sisteme digitale de macroscopie, atat pentru statiile de pus in lucru cat si pentru salile de autopsie. Imaginile macro și microscopie nu asigura doar o descriere rapida, exactă și reproductibila, ci si crearea unei baze de date de imagini.

Dovada interesului si aprecierii de care se bucura echipamentele Milestone consta si in multitudinea de publicatii ce atesta avantajele si beneficiile tehnologiilor inovative Milestone – https://www.milestonemedsrl.com/publications/ 

Gama de produse Milestone este completata cu echipamente care imbunatatesc procesele de crio si de colorare, care asigura sectiuni inghetate de inalta calitate in mai putin de 10 minute.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficiala a producatorului – https://www.milestonemedsrl.com