MOMO LINE S.r.l.

Acasa / Partener / MOMO LINE S.r.l.
MOMO LINE S.r.l.

Datorită experienței sale de treizeci de ani, MOMO LINE a dobândit o vastă expertiză în proiectarea, fabricarea și instalarea echipamentelor de laborator, precum: mobilier de laborator, nişe chimice etc.

MOMO LINE este mândru sa includa printre referințele sale industriile cele mai importante, centre de cercetare de renume, spitale și universități prestigioase. Specialistii MOMO LINE sunt încântaţi să pună abilitățile lor și know-how-ul la dispoziția clientului, asigurand tot sprijinul necesar în toate etapele de proiectare și de implementare la nivelul laboratorului beneficiar.

MOMO LINE îmbină standardele de înaltă calitate, cercetarea permanenta, procesele tehnologice avansate și materiale de inalta calitate cu rafinatul stil italian la fabricarea produselor sale. În plus, grija pentru mediul înconjurător și pentru siguranța utilizatorilor reprezintă o constantă în cadrul MOMO LINE.

Datorită principiilor asumate de companie, MOMO LINE a implementat Sistemul de Management al Calității ISO 9001: 2008, precum și Sistemului de Management de Mediu ISO 14001: 2004. In plus, multe produse MOMO LINE au fost recunoscute ca îndeplinind cerințele tehnice și de siguranță a standardelor internaționale, cum ar fi EN 14175 pentru hotele microbiologice și EN 13150 pentru mobilierul de laborator.

Mai multe detalii despre compania MOMO LINE si tehnologiile sale inovative sunt disponibile pe pagina oficiala a producatorului – http://www.momoline.it/