Motic

Acasa / Partener / Motic
Motic

Motic a fost înființată în 1988 ca o companie de înaltă tehnologie specializată în fabricarea microscoapelor convenționale. De atunci, compania a devenit un brand global cu birouri de vânzări în Canada, Germania, Hong Kong, Spania și Statele Unite.

Baza de producție din China constă din patru fabrici deținute integral, Motic Xiamen acționând ca sediu de producție și design al companiei. Centrul de Cercetare și Dezvoltare al Xiamen are peste 100 de ingineri și tehnicieni profesioniști care asigură designul optic, mecanic, industrial, electronic și software.

Astăzi, membrii echipei Motic numără peste 2000 de persoane gata să vă ajute în găsirea de soluții competitive.

La sfârșitul anilor 1990, compania a început să exploreze și să dezvolte soluții digitale de microscopie accesibile, constând în hardware pentru imagini și aplicații software. Acest lucru s-a dovedit a fi o investiție foarte inspirată, transformând Motic într-o marcă de top a produselor de microscopie digitală.

Pentru a dovedi atenția deosebită acordată calității echipamentelor produse, compania Motic a obținut certificările standardelor de calitate recunoscute internațional, precum: ISO9001, ISO14001 si ISO13485.