Poly-Pico

Acasa / Partener / Poly-Pico
Poly-Pico

Poly-Pico Technologies Ltd. este un furnizor de tehnologie inovatoare de dispensare a lichidelor, bazată pe cinci ani de cercetare la Universitatea din Limerick, cu sediul în Galway, Irlanda.

Poly-Pico asigură soluții OEM personalizate și soluții standard (off-the-shelf) pentru distribuirea cu înaltă precizie a fluidelor. Aplicațiile constau în eliberarea de proteine, anticorpi, ADN, reactivii și celulele vii pentru life sciences și eliberarea de adezivi, lubrifianți și straturi de acoperire pentru aplicații industriale.

Poly-Pico dispune de o echipa multidisciplinara de specialisti, cu o vasta expertiză și experienta în domenii precum: micro-fluidica, electronică, dezvoltare de software, inginerie mecanică, dezvoltarea afacerilor și bio-tehnologie.
Tehnologia Poly-Pico deschide noi orizonturi de aplicații și posibilități, asigurand un nou set de soluții pentru aplicații de dispensare a lichidelor de volum redus.

O dovada a recunoasterii si aprecierii solutiilor inovatoare dezvoltate de Poly-Pico o constituie câștigarea premiului „Cea mai interesanta Tehnologie”, European Laboratory Robotics Interest Group (ELRIG) 2014, Evenimentul Robotică și Automatizare.

Produse:

Mai multe detalii despre compania Poly-Pico si soluțiile sale sunt disponibile accesand link-ul: http://www.polypico.com