Scientific Volume Imaging – SVI

Acasa / Partener / Scientific Volume Imaging – SVI
Scientific Volume Imaging – SVI

Scientific Volume Imaging – Experți în imagistică microscopică.

Fondată în 1994, Scientific Volume Imaging (SVI) este singura companie independentă din lume care asigură deconvoluție de înaltă calitate și software de analiză pentru confocal, Widefield & brightfield (luminos), Spinning disc, multi-foton si microscopie STED cu măsurare PSF complet automată în funcție de profunzime sau pe bază de talon.

Misiunea companiei Scientific Volume Imaging – Asigurarea instrumentelor fiabile de procesare a imaginii, de înaltă calitate, ușor de utilizat pentru oamenii de știință care lucrează în domeniul microscopiei optice. Inovarea și îmbunătățirea continuă a sistemelor software dezvoltate de companie, în strânsă colaborare cu comunitatea științifică internațională din domeniul microscopiei, pentru a le menține în fruntea tehnologiei, la nivelul state-of-the-art.

Numele pachetului software principal dezvoltat de compania SVI – Huygens, a fost ales în onoarea omului de știință olandez Christiaan Huygens (1629-1695).

Întrucât deconvoluția era un domeniu nou, la începutul anilor nouăzeci ai secolului trecut, clienții SVI au fost adesea pionierii in imagistica stiințelor vieții. Sistemul software a fost dezvoltat special pentru acești experți, în stânsă corelație cu nevoile acestora de cercetare, propulsând, astfel, inovația SVI în topul aplicatiilor în acest domeniu. Această tradiție este încă păstrată cu strictețe la nivelul companiei SVI și va fi menținută în viitor.

Mai multe detalii despre compania SVI și soluțiile sale sunt disponibile accesand link-ul: https://svi.nl/HomePage