SHP Steriltechnik

Acasa / Partener / SHP Steriltechnik
SHP Steriltechnik

SHP Steriltechnik AG Germania este o companie de renume mondial, specializata în fabricarea de autoclave de inalta calitate si eficienta. Personalul tehnic SHP Steriltechnik AG este recunoscut pentru vasta experienta si expertiza in privinta autoclavelor. Tehnologia de autoclave SHP Steriltechnik AG este „stat-of-the-art”, ușor de utilizat și asigura economii considerabile de costuri.

Seriile LABOKLAV și LABOKLAV ECO sunt fabricate doar in Germania, locul de producție fiind Schloss Detzel, în Saxonia-Anhalt, acest fapt constituind o garantie a calitatii germane de nivel inalt, a fiabilitatii si a robustetii solutiilor furnizate de SHP Steriltechnik AG. La elaborarea LABOKLAV și LABOKLAV seria ECO SHP Steriltechnik AG s-a concentrat pe soluții tehnice care sa asigure minimizarea costurilor de operare și salvarea resurse naturale.

Inovatia introdusa de SHP Steriltechnik AG în productia de autoclave de laborator o reprezinta conceptul LABOVARIO. Toate sistemele SHP Steriltechnik AG pot fi montate fie orizontal, fie vertical.
Deasemenea SHP Steriltechnik AG este unul din liderii mondiali în fabricarea agitatoarelor magnetice fara motor (prin inductie).

Produse:

 

Mai multe detalii despre compania SHP Steriltechnik si solutiile sale sunt disponibile accesand link-ul: http://www.shp-steriltechnik.de