Telstar

Acasa / Partener / Telstar
Telstar

Telstar, parte a grupului Azbil, oferă valoare adăugată și soluții globale pentru domenii variate, precum Life Sciences sau Health Sciences (farmaceutica, biotehnologie și industriile conexe), Cercetare si Dezvoltare Stiintifica (studii pentru industria aerospațială, telecomunicații, microelectronica, etc. ) și Industrie (automotive, sisteme de răcire domestice si industriale, produse chimice, etc.).

Telstar are prezență globala, cu fabrici de producție în Spania, China, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Olanda și Estonia, centre de excelență in tehnologie în Spania, Olanda, Marea Britanie și Statele Unite, centre de inginerie, consultanță și servicii de validare in Suedia, Argentina, Brazilia, India, China, Algeria, Italia, Portugalia, Belgia și Spania, și, de asemenea, birouri de vânzări în Mexic și Elveția.

Telstar investește 3% din cifra de afaceri în cercetare, dezvoltare și inovare a tehnologiilor și echipamentelor sale. Bazat în Terrassa, un oraș aproape de zona metropolitană dinamica a Barcelonei, in Spania, Telstar are în prezent o echipă de 900 de specialisti cu înaltă calificare.

Produse:

Mai multe detalii despre compania Telstar si solutiile sale sunt disponibile accesand link-ul: http://www.telstar.com