VWR International

Acasa / Partener / VWR International
VWR International

VWR International, cu sediul central in Radnor, Pennsylvania, este o companie globală de distribuție de solutii de laborator, cu vânzări la nivel mondial de peste 4.1 miliarde dolari în 2013.

VWR asigura furnizarea de tehnologie rezultata din cele mai critice proiecte de cercetare din lume, prin distribuirea unei game foarte diversificate de sisteme produse de companiile de top din intreaga lume, catre beneficiari din domenii variate: farmacie, biotehnologie, industrie, educație, domeniul medical sau guvernamental.

Cu 160 de ani de experiență în industria solutiilor de laborator, VWR asigura o rețea de distribuție foarte bine organizata, de care beneficiaza mii de laboratoare specializate de pe glob.

VWR are peste 8.000 de parteneri in întreaga lume, pentru a eficientiza modul în care cercetătorii din America de Nord, Europa si Asia doresc sa isi gestioneze activitatile si sistemele din propriile laboratoare.

Mai multe detalii despre compania VWR International si solutiile sale sunt disponibile accesand link-ul: https://ru.vwr.com