witeg Labortechnik GmbH

Acasa / Partener / witeg Labortechnik GmbH
witeg Labortechnik GmbH

witeg Labortechnik GmbH este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de sticlărie de laborator, sticlărie customizată pe nevoile clienţilor, articole de manipulare rapida si eficienta a lichidelor, instrumente electronice Wisd si o largă gamă de echipamente de laborator – de la autoclave la centrifuge.

witeg Labortechnik GmbH a fost fondată în anul 1960, avand drept obiectiv principal dezvoltarea echipamentelor din sticlă. În prezent, compania şi-a dezvoltat atât de bine capacităţile de producţie, încât poate oferi, pe langă articolele din sticlă, toate echipamentele necesare în cadrul laboratoarelor. Produsele îndeplinesc cele mai exigente cerințe din industria chimică, farmaceutică și sectorul medical și sunt livrate în peste 100 de tari din întreaga lume. Gama de produse actuală acoperă peste 30.000 de produse, care sunt în mare parte disponibile pe stocul producătorului.

Mai multe detalii despre compania witeg si tehnologiile sale inovative sunt disponibile pe pagina oficiala a producatorului – http://www.witeg.de/